Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mobil klímával mit csináljak?

Mobil klímával mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem nagyon vált be, jobban idegesít a zúgás, 1 hete vettem. Érdemes megtartani mondjuk téli fürdőszoba páramentesítésre, vagy adjam inkább el? Visszaküldeni már nem lehet szerintem. 64 ezer Ft volt, 55 körül hirdetném.
2021. jún. 23. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:

"Érdemes megtartani mondjuk téli fürdőszoba páramentesítésre"

ha tud ilyent!

"Visszaküldeni már nem lehet szerintem"

mert?

"64 ezer Ft volt"

az egy kib...tt vacak lehet

2021. jún. 23. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezért az árért gyenge lehet.Ha nem kell ,próbáld eladni.
2021. jún. 24. 00:04
 3/6 A kérdező kommentje:
A hűtésével nincs probléma, csak a hatalmas zajt nem tudtam megszokni, plusz a kivezetéssel se akarok vacakolni. Kicsit elhamarkodtam, az is tény. Megpróbálom meghirdetni, persze olcsóbban mindenképp, mint amennyiért vettem, akciós volt.
2021. jún. 24. 00:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztos hogy klima, nem az a léghűtőnek mondott valami?

Mert a mobilklima már 100000 ft körül van minimum.

2021. jún. 24. 13:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Ennyire hülye azért nem vagyok. :D Természetesen mobil klíma, a hozzátartozó gégecsővel.
2021. jún. 24. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig mindenki leírja a mobil klimáról hogy HANGOS.
2021. jún. 26. 06:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!