Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Felültöltős Zanussi mosógéphez...

Felültöltős Zanussi mosógéphez a vízcsap elég h. ha csak félig van nyitva?

Figyelt kérdés

A hidegvizes csapot elég h. ha csak félig nyitom meg a mosógépnek?

Mi állandóan nyitva szoktuk hagyni a csapot, csak gondoltam mi van h. ha a kis műanyag menete eltörik és nem vagyunk itthon? H. legalább ne teljes erővel öntse el a házat, hanem csak félig legyen kinyitva a csap. A mosógép meg vajon észreveszi-e h. kisebb a víznyomás/mennyiég és akkor tovább vár a vízfeltöltésre?

2021. jún. 9. 13:14
 1/4 A kérdező kommentje:
most meglestem h. milyen a szívó hangja félig v. teljesen kinyitva, ugyan olyan
2021. jún. 9. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem sincs teljesen nyitva. megtölti magát amennyire kell neki ha kicsit lassabban is.

Én csak akkor nyitom ki a csapját ha mosok, máskor zárva tartom. A tömlőn lévő műanyag hollander engem sem győzött meg. Ha törik akkor eláraszt mindent.

Ha 1 éjszakára elmegyek itthonról akkor még a főcsapot is elzárom biztos ami biztos!

2021. jún. 9. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha eltörik a cső akkor úgyis telefolyik minden vízzel.
2021. jún. 12. 22:43
 4/4 A kérdező kommentje:

hát ja, de nem mindegy h. 3m2 víz önti el a lakásod

vagy esetleg csak 1.5m2

köszi a gondolatokat!

2021. jún. 14. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!