Klíma vezeték hova?
Figyelt kérdés
Elő szeretném készíteni a vezetékelést a klímának. Hova legyen el vezetve a kábel? Ahol a beltéri lessz vagy ahol a kültéri?2021. máj. 27. 20:52
1/7 anonim válasza:
A kültéri és a beltéri között a lehető legkisebb távolságnak kell lennie. Értsd: a hz falának két oldala.
Úgyhogy a kettő közé valahova! :D
2/7 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg attól, aki szerelni fogja?
3/7 anonim válasza:
Én a beltérihez vittem, a szerelő meg összekábelezte a kültérivel. Eleve a beltéri vezérli a kültérit.
4/7 anonim válasza:
a modern klímáknál a kültérihez kell a táp, kivéve ha mégsem, de az ritka ha a beltérihez kell.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen én is ugy tudom hogy kintre kell. Építkezés folyik, klímás cég még nincs, ezert nem tudom azt kérdezni aki szereli.
2021. máj. 28. 08:08
6/7 anonim válasza:
A kültérihez kell vinni az áramot, onnan egy 5 eres kábelen kap áramot a beltéri, valamint ezen keresztül kommunikálnak.
7/7 anonim válasza:
Gondolkodjuk gyakorlatiasan! Valószínűleg senki sem fogja szétfúrkálni feleslegesen a ház külső vakolatát, hogy a kültérihez vigye a vezetéket. Tehát szinte biztos, hogy a házfalon belül vezeti el szinte mindenki, aztán vagy bevési a falba vagy nem. Tehát odaviszi az ember a beltérihez, és rá lehet hagyni plusz 2 métert még, aztán mikor jön a klímás, akkor kifúrja a falat és úgy köti ahogy neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!