Kinek van itt Whirlpool felültöltős mosógépe, aki ért hozzá?
Figyelt kérdés
Egy ideje mosáskor irtózatosan büdös. Egy szerelő üresmosást javasolt ecettel 90°-on. Nem vált be. Szűrőjét kiszedtük, hogy kitisztítsuk, de semmi sincs benne. Valakinek valami ötlete van? Az biztos, hogy ami ilyen iszonyat szagos, az tele van baktériummal. Nem vagyunk anyagilag olyan helyzetben, hogy újat vegyünk, de mosni kell, betegek pedig nem szeretnénk lenni.2021. máj. 23. 20:58
1/8 anonim válasza:
A fertőtlenitő, 90 fokos mosás jó ötlet, meg vannak mosogéptisztító szarek is! Sajnos ide vezethet az annyira eröltetett 40 fokos mosás, hogy bacitelep lesz a mosógépből. Én manapság inkább amit csak lehet 60 és 90 fokon mosok, és utána nyitva hagyon az ajtót, hogy kiszáradjon.
2/8 A kérdező kommentje:
Sose mosunk 40 fokon, pont amiatt, amit írtál. Mindig nyitva hagyjuk az ajtót, és mint írtam, a 90-es (többszöri) mosás sem segít :(((
2021. máj. 23. 21:06
3/8 anonim válasza:
De akkor nem lehet, hogy nem is az üstből jön, hanem valami műszaki probléma lesz, motor vagy a fűtés miatt van szaga.
Ha megdöntod, akkor alulról nincs égett,vagy műanyag szaga? Lehet ecet helyett, én nyomnék egy hípós öblítést inkább.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, semmi ilyesmi nincsen, szagtól eltekintve prímán működik. Hipós mosás most megy.
2021. máj. 23. 21:30
5/8 anonim válasza:
Még esteleg a mosószeradagolót érdemes kiszedni, mert abba is bele szokott állni az öblítő. Én az utóbbi időben eleve higítva öntöm bele.
6/8 A kérdező kommentje:
Azt nem használjuk, mosópárnát csak.
2021. máj. 23. 22:07
7/8 anonim válasza:
Tipikus mi minden jól csinálunk, mégis baj van...
8/8 anonim válasza:
Sikerült?
Én CIFet tettem bele és 2x95-ön ment, utána fél évig nem volt szaga. Aztán újra megjelent, ismét CIF, 95 fok, 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!