Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A lakásban sok a por és...

A lakásban sok a por és eszméletlen mennyiségben termelődik újra, légtisztító segít ezen?

Figyelt kérdés
Szóval kiszűri ez a port? Takarítok és már szinte másnap annyira poros minden , hogy csinálhatnám újra.
2021. máj. 11. 15:49
 1/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem. Levegőből kiszűri valamennyire, de a bútorokon ugyanúgy lesz.
2021. máj. 11. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Honnan jön a por? Kintről? Nálunk hetente porszívóztunk, bútorok, növények áttörlése sokat segített, illetve most szereztünk be egy robot porszívót, ami megy egy kört, amíg nem vagyunk otthon. így alig van por.
2021. máj. 11. 16:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát kintről nem, mivel az ablak még alig volt nyitva
2021. máj. 11. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

az ablak szigetelése milyen? ha nem jó akkor ott simán bejön a por!

Annó én leszigeteltem az albérletben az ablakokat szilikonos szigetelő bigyóval és sokkal jobb lett.

Mondjuk itt falun meg lehetetlen nem porolni... itt minrdig mindenhol az van :D

2021. máj. 11. 19:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Újépítésű lakás, ott csak nem jön be por :D Gondoltam máér hogy a mosószárítógéptől.... de hát a hálószobában is nagy a por, ott meg nincs szárítógép
2021. máj. 11. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:

hát akkor a lakással van valami gond.

van valami szellőztető rendszer? légkondi?

az hogy új építésű inkább nyűg... mostanság elég gyatra minőségben építenek bizonyos cégek... lehet mégis a nyílászárók rosszul vannak beállítva.

vagy a fal, padló porlik.

2021. máj. 11. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem szoktátok naponta minimum egyszer alaposan kiszellőztetni a lakást? Bocsi, tudom, nem ez a téma, csak engem fullaszt az elhasznált levegő és felkaptam a fejem arra, hogy alig volt nyitva az ablak.

Amúgy biztosan sok az a por? Állítólag kintről is jön be, hatsávos úton lakom, portörlés után mégis jó még 3-4 napig.

Egyébként robotporszívó beszerzését javaslom én is. Az mehet olyan gyakran, amilyen gyakran az életben nem porszívóznál és ha a padlón kevesebb van, akkor a levegőben is kevesebb száll, a bútorokra is kevesebb rakódik le.

Amióta nekem van, még 1 hét után is vállalható.

Egyébként az emberi testből, bőrből illetve a textíliákból is származik por, nemcsak kintről.

2021. máj. 11. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok a bútor, szőnyeg, függöny. Ezek mind gyűjtik.
2021. máj. 12. 09:33
 9/9 Sándor G ***** válasza:

Kèrdezőnek üzenem,az apró szálló lebegő port,nem tudod teljesen kiszűrni,mert az elektromosság mindenütt jelen van .

Pl,elektrosztatikus feltöltődès nyomán keletkezik a hazipor...

Èn a folyosón a háló szobában,egy nagy Rowenta ,4lèpcsős szűrős gèpet használok,azota ott szinte alig van por, ritkán kell takarîtani..

2021. okt. 1. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!