A lakásban sok a por és eszméletlen mennyiségben termelődik újra, légtisztító segít ezen?
az ablak szigetelése milyen? ha nem jó akkor ott simán bejön a por!
Annó én leszigeteltem az albérletben az ablakokat szilikonos szigetelő bigyóval és sokkal jobb lett.
Mondjuk itt falun meg lehetetlen nem porolni... itt minrdig mindenhol az van :D
hát akkor a lakással van valami gond.
van valami szellőztető rendszer? légkondi?
az hogy új építésű inkább nyűg... mostanság elég gyatra minőségben építenek bizonyos cégek... lehet mégis a nyílászárók rosszul vannak beállítva.
vagy a fal, padló porlik.
Nem szoktátok naponta minimum egyszer alaposan kiszellőztetni a lakást? Bocsi, tudom, nem ez a téma, csak engem fullaszt az elhasznált levegő és felkaptam a fejem arra, hogy alig volt nyitva az ablak.
Amúgy biztosan sok az a por? Állítólag kintről is jön be, hatsávos úton lakom, portörlés után mégis jó még 3-4 napig.
Egyébként robotporszívó beszerzését javaslom én is. Az mehet olyan gyakran, amilyen gyakran az életben nem porszívóznál és ha a padlón kevesebb van, akkor a levegőben is kevesebb száll, a bútorokra is kevesebb rakódik le.
Amióta nekem van, még 1 hét után is vállalható.
Egyébként az emberi testből, bőrből illetve a textíliákból is származik por, nemcsak kintről.
Kèrdezőnek üzenem,az apró szálló lebegő port,nem tudod teljesen kiszűrni,mert az elektromosság mindenütt jelen van .
Pl,elektrosztatikus feltöltődès nyomán keletkezik a hazipor...
Èn a folyosón a háló szobában,egy nagy Rowenta ,4lèpcsős szűrős gèpet használok,azota ott szinte alig van por, ritkán kell takarîtani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!