Léteznek magyar háztartási gép márkák? Pl. mosógép, porszívó, stb.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 11:36
12/19 Wadmalac válasza:
Fég-Warnex kazánokat gyárt, nem tudom, van-e bármi kapcoslat a Navonnal.
13/19 anonim válasza:
úgy tűnik az eddig felhozott márkák közül csak a momert és a hajdú magyar tulajdonú
15/19 anonim válasza:
#9-es válaszoló vagyok. Kicsit utána kerestem dolgoknak és meglepő mit gondolunk magyarnak és mi a valóság, íme: [link]
16/19 anonim válasza:
A navon ha jól tudom, már az AKAI tulajdonában van
17/19 anonim válasza:
Azért kissé más dolog, hogy egyes márkák manapság milyen tulajdonban vannak, és hogy milyenek eredetileg! Amúgy a Navon nagyon rejtélyes márka, az eredetéről nem találtam semmit, csak azt hogy jelenleg az Akai tulajdonában van, ami japán márka!
Amúgy például eredetileg az Orion is magyar márka, de 1997 óta szingapúri tulajdonban van.
19/19 Wadmalac válasza:
Szerintem a mai világban a nemzeti márka fogalma már nem azt jelenti, mint régen.
Nézzétek csak az autógyártást.
Opel II.VH előtt német volt, utána GM, ma PSA. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!