Hogy kell ecettel átöblíteni a gépet?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam már, hogy ecettel szokták átöblíteni a gépet. Ennek mi a módja? Mennyi ecet kell, és hány %-os? Hova öntsem? A mosógép tartályába, illetve öntsem bele a dobba?2008. dec. 5. 13:14
1/2 anonim válasza:
A mosógépnek a mosószer-tartályába öntsd! Minél töményebb, annál jobb! Ezután indítsd el a mosóprogramot üresen (ruhák nélkül), majd minden "szer" nélkül ismételd meg! Én egyébként vízkőoldóval is meg "merem" csinálni ezt a folyamatot. (Nem hiszek a TV-reklámos Lökös Lajosnak :))
2/2 anonim válasza:
én is vízkőoldóval szoktam! Nagyon szépen letisztítja! a mosószer tartályba öntöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!