Kávé párna vagy a kapszula a jobb?
Eddig csak kapszulásat próbáltam, ami persze a főzött kávétól messze van.
Párnás verzió sokkal olcsóbban jönne ki egy db kávéra
Nekem egyik se jött be.
Kb mint egy ócska Nescafé.
A darálós nem rossz,de nem kell egy monstrum a konyhába.
Zajos, gyakran van defektje és drága.
Szóval egy kotyogós vagy egy szarvasi.
Higítani?
Attól függ, hogy milyet veszel. Kávét kell, nem kávé port.
Nespresso talán a legjobb, Dolce Gustoból pedig az, ami arabica. Lo'R se rossz, sőt.
Becsatlakozva a témába - #8-as, bár én megiszom a másnapos kávét is, de már érezhetően nem annyira jó, mint a frissen főzött, harmadnaposba meg bele se merek gondolni, milyen lenne, szóval én inkább nem ajánlgatnám ezt a módszert!
Amúgy van egy univerzális kávéfőző, ami Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal is és E.S.E. Pod kávépárnával is kompatibilis, sőt, sima kávéporból eszpresszót is főz, na de a Hauser márka kétséges minőség, kísérletezéshez meg szerintem kissé drága a 25 ezer Ft, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!