Hogyan tudnám csendesebbé tenni a konvektort?
16 éves Lampart konvektor, az utóbbi 4 évben nagyon kattog, és fogalmam sincs, hogy mit tehetnék ennek a kattogásnak a csillapítása érdekében. Gondolkoztam rajta, hogy énekelhetnék neki valami szép dalt, de aztán belegondoltam, hogy mivel elég sz*r hangom van az csak rontana a helyzeten, úgyhogy dobtam az ötletet. Lehet unja már, hogy 15 éve a valagamat melegíti, és így próbálja kifejezni elégedetlenségét?
Ezért gondoltam most itt próbálok szerencsét, hátha van valakinek valami jól bevált ötlete, hogy hogyan tudnám kiengesztelni a szeretett konvektoromat.
Itt foglalkoztunk a témárval nem is zúl tég:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Szerelővel karbantarttatod (takarítás, beállítás), te meg kivülről letörlöd róla a port.
Ha ketten a szerelővel kánonban énekeltek neki az talán segít! (videót kérünk róla!!)
A legbiztosabb megoldás csendesítésre: csere egy új konvektorra. Én öntöttvas konvektort javasolnék, az nem kattog annyira.
"...ogalmam sincs, hogy mit tehetnék ennek a kattogásnak a csillapítása érdekében."
Nem kell tenned semmit, ez így jól működik.
Segített az éneklés?
Az égéstér csavarjait húzd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!