Tényleg jobb lesz az ember közérzete, ha a párátlanító kiszívja a párát/vizet a levegőből?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 11:32
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
11 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nekem pl. pont jót tesz a párás levegő. Asztmás vagyok, de amióta olyan helyen élek ahol nem esik 75% alá a páratartalom szinte alig vannak tüneteim.
2/6 anonim válasza:
Jobb, mert nem lesz penészes az összes fal. Egyébként a készülék megvásárlása előtt 95% volt itthon a páratartalom, most 40-50%, semmi különbséget nem érzek azon kívül, hogy nem lesz penészes minden.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Mindenképp, mert kap levegőt.
Hát nem tudom, én már kb 60% páratartalomban nehezebben kapok levegőt, egy nagyon zárt fürdőszobában zuhany után olyan érzés, mintha nem is lenne levegő.
5/6 Szirty válasza:
Ha a 40%-os páratartalomból csinál kevesebbet akkor nem.
Ha 95%-osból csinál kevesebbet akkor esetleg.
De az sem mindegy hogy +35 C fok van vagy +5.
6/6 anonim válasza:
Nálunk a fürdőszoba párátlanitoja az ablak,fürdés után kinyitom illetve az előszoba ablakát is és kész.
És van egy páratartalom mérő is,penész miatt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!