Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van egy whirlpool felültöltős...

Van egy whirlpool felültöltős mosógépem és?

Figyelt kérdés
mikor iditom a programot beszivja a vizet majd 1 pár perc mulva leál és csak akkor indul tovább ha arrébb léptetem a programkapcsolót mi lehet a probléma? én programkapcsolórA VAGY fűtőszálhibára gondoltam előre is köszi
2010. aug. 19. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha felmelegíti a vizet továbbléptetés után akkor a fűtőszál nem lehet. Így vakszeg a programkapcsoló lehet a ludas. De még kellene egy két info, hogy utána végig jó? Vagy más programnál is "segíteni" kell neki?
2010. aug. 20. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Az előzőben nem vakszeg hanem valszeg, azaz valószínűleg. Bocs.
2010. aug. 20. 22:58
 3/5 A kérdező kommentje:
nem csinál ez semmit elindítom beszivja a vizet forgat párat a dobon leáll és megsem mozdul a programkapcsoló
2010. aug. 21. 00:12
 4/5 A kérdező kommentje:
igen más programnál is kell sőt mikor először megcsinálta akkor nemcsinált semmit továbbléptetésre se kikapcsoltam rárakptam szivattyúzásra semmi centrifugálás semmi kézzel a csövén kiengettem a vizet ki volt huzva és 1 kis szünet után miután visszadugtam elkezdett szivattyúzni
2010. aug. 21. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Komolyan törtem a fejem, hogy - az információk amelyet adtál alapján - kétséget kizáróan meg tudnám mondani a hiba okát. Persze más lenne ha magam tapasztalnám meg a dolgokat. Talán akkor sikerülne. Nem azért, hogy nagy közhelyet mondjak, de szakembernek kellene megnézni. Nekem Eletroluxom van és volt előtte más is és mindig meg tudtam javítani ha gond volt vele. Legutóbb pl egész extrém hiba fordult elő. Még lehet nálad ez is. Nem volt meg a 230 V-os feszültség a dugaszaljazatba. Belemértem és mutatta a volt mérő. Megkerestem a csatlakozó dobozba az átmeneti ellenállás helyét és azóta jó. Azt akartam érzékeltetni, hogy szerteágazó a hibalehetőség oka. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Olyan szerelőt próbálj meg találni aki nincs elszállva önmagától (informálódj!) és nem aranyáron dolgozik, a hibalehetőség megállapítását nem nagy pénzért, esetleg díjtalanul végzi.
2010. aug. 21. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!