Miért folyik ki egyből az öblítő a mosógépem tartályából, amint beletöltöm? Felültöltős egyébként, Whirlpool,6-7 éves.
Én nem tudom, hogy kifolyik-e mind, mert gyorsan lezárom. :D
És a mosópor egy része is benne marad, nem tudom teljesen kitisztítani :(
Nekünk most Zanussi van, ugyanezt csinálja, mint itt többeknek, hogy kifolyik az öblítő... Ideiglenesen használni szokott az, hogy ha leszedjük a tartályt és jól kimossuk, akkor valameddig nem folyik, vagy csak csöpög. De tényleg új korától csinálja...
Ez előtt volt Whirlpool, de azt még garancia időben lecseréltettük, vagyis visszakértük az árát, mert az meg feketén mosott... magyarul nem tisztultak ki a fehér ruhák, arra már nem emlékszem, hogy az öblítő folyt-e belőle.
A legelső automata gépünk pedig még egy Energomat hideg-meleg vizes szintén felültöltős gép volt, az jó sokáig kibírta hiba nélkül. de már elöregedett, elromlott, nem volt gazdaságos megcsináltatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!