Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet vennétek...

Milyen mosógépet vennétek albérletbe?

Figyelt kérdés

Én vagyok a főbérlő.

Olyan mosógépet kellene vennem a kiadó lakásomba, ami prioritás szerint a következőket tudja:

1. jól bírja a strapát,

2. egyszerű a használata,

3. halk,

4. 10 évet kibír.

250-300e Ft.-ot szánnék rá, úgyis kapok hozzá támogatást.

A strapabíróság alatt arra gondolok, hogy nem rozsdásodik szét, ha véletlenül víz marad rajta, nem penészedik be, ha elfelejtik nyitva hagyni az ajtót, és a többi. Elvi szinten igényes lakónak adom ki a lakást, de nem írhatom elő senkinek, hogyan lakjon a saját lakásában.

A 10 év alatt értelemszerűen ha kopóalkatrész tönkre megy benne, az nem gáz, csak ne az legyen, hogy havonta kelljen valamit szerelni rajta a konstrukciós hibái miatt.

2021. márc. 13. 16:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Én nem veszek. A magyarázat egyszerű, megmkndom a bérlőknek hogy ők se akarnanak más gepeben mosni. és vesznek maguknak.

Sajna mosogatógép az kell mert beépíthető mindegyik albérletemben szét is cseszik.

2021. márc. 14. 07:07
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Vgye magának olyat amilyet akar, ha költözik, viszi.
2021. márc. 14. 08:00
 13/22 anonim ***** válasza:
42%

Ennyi pénzért már kapsz Miele-t, az tuti 10+ évig is birhatja. Csak annyit mondok, hogy a szokásos Whirlpool, Electrolux, meg Bosch gépekhez képest jó 20-30kg-val nehezebb, szóval ma sem jellemző a márkára a spórolás. Minden egyéb márkát csak akkor érdemes nézni, ha nincs pénzed Mielére.

[link]

2021. márc. 15. 00:37
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
Ja, előbb elfelejtettem mondani,a Miele gépnek szinte semmi hangja nincs. Amikor először használtam, azt hittem nem működik, lehajoltam megnézni és láttam forog a dob, ment a mosás, de csak a viz halk csobogasa hallatszott. :D
2021. márc. 15. 00:42
 15/22 A kérdező kommentje:
Ez ránézésre egy átcímkézett Electrolux.
2021. márc. 15. 00:46
 16/22 anonim ***** válasza:

"Ez ránézésre egy átcímkézett Electrolux."

Fordítva, az Electrolux ennek a (rosszabb) másolata.

2021. márc. 15. 08:11
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
Nyugi, a miele is smucig. Attól, hogy telenyomják betonnal, az is ugyan olyan vacak. HA nincs hangja akkor az dd motoros és kész.
2021. márc. 15. 08:25
 18/22 anonim ***** válasza:
58%

Ha nincs hangja, akkor hangszigetelt.

A DD-seknek jellemzően nagyon hangos a mosása, mert nincs bennük semmi hangszigetelés.

De a Miele jellemzően ékszíjas.

Mi a gond a Miele-vel?

Bár én inkább egy 80-100 ezres, 5 év garisat vennék a bérlőnek, az tuti.

2021. márc. 15. 09:31
 19/22 anonim ***** válasza:
21%

A DD-s motorban nincs ékszíj, nincs szénkefe, nincs két darab eltérő fordulatszámú forgó test, csak az 1db dob ami önmagában 1 db tengelyen forog. NINCS hangja! Teljesen egyenletesen jár.

Aminek hangja van, az az örökös vízforgatás csobogása és annak a vízszivattyúja, ez a vízsmucigolásosdi miatt van.

A miele egy túlhájpolt vacak.

2021. márc. 15. 10:22
 20/22 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem TurboWash van, de a ruha potyogása, vízcsobogás stb nagyon hangos, nem lehet nyitott fürdőajtónál megmaradni. Ehhez képest vannak zajszigetelt AEG-ek, 5 év garanciával. Ékszíj van, de más kopó alkatrész ugyanúgy nincs. Mármint a motorban.
2021. márc. 15. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!