Anonymus12349999 kérdése:
Mosogatógép beépítése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mosogatógépet szeretnénk beépíteni,jelenlegi elképzelésünk szerint egytálcás mosogatószekrény alá. Interneten keresgéltem,hátha találok valami elképzelésünknek megfelelő mosogatószekrényt, eddig sikertelenül.. Valakinek valami tipp,oldal ahonnan rendelni tudnék? (A mosogatógép méretei átlagában: 82-3 magas,50 széles.)
A válaszokat és tippeket előre köszönöm..
2021. márc. 11. 18:50
11/15 anonim válasza:
9: akkor ne a szekrényt cseréld ki, hanem csak a mosogatótálcát egymedence+csepegtetőre!
12/15 anonim válasza:
Dobj fel egy fotót, jobban tudnánk segíteni.
De nem lehetne azt a konyhát egy kicsit átvariálni és ezerszer jobb lenne utána minden, csak nem látsz túl a konvencionális módikon.
13/15 anonim válasza:
Nekem is olyan van, hogy lapos csepegtető+medence. A csepegtetőt a vízvezeték szerelő ügyesen bevágta a pultba, alá ment a gép.
14/15 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha a kérdezőnek van egyfajta konyhaberendezése (alsó-felső szekrények), akkor hogyan fog beleilleni egy random szekrény az egész képbe? Nem jobb egy pult alá betolt szabadonálló gép?
15/15 anonim válasza:
A kérdező minden bizonnyal szabadbölcsész, de minimum matek-fizika szakos középiskolai, jelenleg homeschoolba kényszerített tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!