Mosogatógépet szeretnénk beépíteni,jelenlegi elképzelésünk szerint egytálcás mosogatószekrény alá. Interneten keresgéltem,hátha találok valami elképzelésünknek megfelelő mosogatószekrényt, eddig sikertelenül.. Valakinek valami tipp,oldal ahonnan rendelni tudnék? (A mosogatógép méretei átlagában: 82-3 magas,50 széles.)
úgy érted, hogy egymedencés + csöpögtetős mosogató, a lapos csöpögtető rész alá szeretnéd betenni?
2021. márc. 11. 19:01
2/15 anonim válasza:
Tehát keskeny (9 terítékes) mosogatógépről lenne szó?
2021. márc. 11. 19:02
3/15 anonim válasza:
De ha nem meglévő konyhaszekrény-sorba akarod betenni, akkor minek hozzá szekrény? NEm elég a pult alá betenni egy "szabadon álló" mosogatógépet?
2021. márc. 11. 19:03
4/15 anonim válasza:
Ne keresgélj, inkább csináltass egy oda passzolót. Ha jót akarsz magadnak akkor telitálcásat veszel, ezerszer jobb. A munkalapból marhaság kivágni a mosogató helyét, kidobott pénz... és letakarítani se tudod úgy.
2021. márc. 11. 19:08
5/15 anonim válasza:
4: mosogatóGÉPet akar venni, ahhoz nem kell munkalapból kivágni semmit. :-D
2021. márc. 11. 19:09
6/15 anonim válasza:
ötöske, olvassál is
"Interneten keresgéltem,hátha találok valami elképzelésünknek megfelelő mosogatószekrényt, "
2021. márc. 11. 19:19
7/15 A kérdező kommentje:
#1 igen,így gondoltam.
#2 helytakarékosság szempontjából.
#3 nem kivágni szeretném,hanem mereteiből adódóan beépíteni,az ajtó vagy toló,vagy bukó lenne.
#4 igen,amelyet a szekrénybe szeretnék beépíteni. Ezen esetben szekrényt keresek amely megfelelő lenne a beépítésre.
Köszi a válaszokat
2021. márc. 11. 19:20
8/15 anonim válasza:
Szekrényt mint ilyent nemhiszem, hogy fogsz találni, csináltatnod kell, ráadásul akkor már lehet, hogy új munkapult is kell. A bukta ott van, hogy a mosogatógépeknek kihagyják a helyet, mivel azok a pult alatt, de a földön állnak. Szekrény verzióban alig lenne tartása, hiszen a csepegtető alatt, se hátfal, se alja nem lenne.
2021. márc. 11. 19:23
9/15 A kérdező kommentje:
A jelenlegi alá nem fér be mert 2 talcás,ezért keresnék egytálcás-csöpögtetős szekrényt. A #-t kissé összekavartam, remélem azért erthető😆. Végülis ahogy a hármas mondta úgy is megoldás lenne,de nem találok olyan magasságú szekrényt,hogy beférjen alá egy átlagmagas mosogatógép.
2021. márc. 11. 19:28
10/15 A kérdező kommentje:
#8 ó,értem,köszi.. azért keresgélek még hátha valahogy,talán átalakítással megoldható lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!