Mi a tapasztalat/vélemény az evőeszköz fiókos mosogatógépről?
A helykihasználás miatt nagyon szemezek azokkal a mosogatógépekkel, amiknek felül külön van egy plusz fiók csak az evőeszközöknek.
Tisztaság, praktikusság, strapabíróság szempontjából mi a tapasztalat a kosaras verzióval szemben? Megéri?
Sokkal jobb, mint a kosaras. Kényelmesebb belepakolni az evőeszközöket, (több is fér szerintem bele mint a kosarasba.) A kosaras pedig el is veszi a helyet a lábasoktól, tányéroktól.
A Mielén kívül nem sok ilyen gép van amúgy szerintem..
Nekem nem annyira jött be... Egyesével kell szépen belepakolni az evőeszközöket - a másikba meg puff összefogok 10-15-öt, és beleejtem. Kész.
Nálunk nem számít az a kb. 3 tányérnyi hely, amennyit elvesz a kosár...
Jobb az ilyet használni ,jobban pakolható.
Viszont nem biztos hogy megéri a prémiumot
Köszönöm szépen!
Ami kosaras van a családban, azokba egyesével kell beletenni az evőeszközöket, így az a "macera" nem zavarna.
Bosch, Electrolux is van ilyen, illetve IKEA-s is (ami elvileg amúgy Electrolux). Ezeket néztem online, illetve a kiállított IKEA-s darabokat, de azoknak az evőeszközös fiókja gagyi műanyag hatást keltett, nem tűnt túl időtállónak. #1 a tiétek mennyire masszív?
5: nem lehet kiszedni vag yfelhajtani a kosár tetejéről azt a lyukas fedőt?
Az enyémben nincs ilyen, ott marokszám lehet beleejteni az evőezsközöket.
Kb. ilyen:
csak a kiskanalakat kell egyesével, a szélén lévő lyukakba tenni.
Nalunk most ilyen van az alberletben (Miele) en szeretem, szep tiszta lesz minden.
Az a konkretan 1 perc, vagy annyi se, ameddig belerakom az evoeszkozoket, nem egy ervagas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!