LG QuadWash konyhai mosogatógépekről van valakinek tapasztalata? Vagy úgy általában az LG mosogatógépeiről?
Figyelt kérdés
Tervezek vásárolni egy LG QuadWash mosogatógépet, de nem tudom milyen az LG ezen a téren. A mosógépeikkel meg vagyok elégedve tökéletesen, de mosogatógép téren nem tudom milyen az LG2020. máj. 5. 08:21
1/3 anonim válasza:
Én vennék ha nem lenne olyan irtozatosan drága .
De igy semmi értelme.
2/3 anonim válasza:
Szerintem eszméletlenül túlárazott. Mosógép és mosógép között rengeteg különbség van, de a mosogatógépeknél mind ugyanaz, mármint a technika. Nyilván a alkatrészek mások, de mindegyik forró vízben lötyböli az edényeket majd megszárítja.
3/3 anonim válasza:
Alapvetően az összes mosogatógép ugyanazon az elven működik, tehát a mosogatási minőségben nagy különbség nem lesz egy olcsó meg egy nagyon drága közt. Nekem pl 11 évig volt egy Beko-m, elektronikusan semmi gond nem volt vele, egyszer eldugult a vízkőtől, meg a szivattyújának szimeringje adta fel, ami persze nem cserélhető. Valószínűleg az LG azért jobb lesz nála, lényeg, hogy meg kell venni a normálisabb mosogatószereket, és öblítőt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!