Online rendelésnél 14 napos elállási joggal akkor is
élhetek, ha kipróbáltuk, és kidobtuk a mosógép
csomagolását?
1/11 anonim válasza:
Attól, hogy kipróbáltátok, szerintem élhetsz. A csomagolás már lehet, hogy baj. Viszont ha nem megfelelően működik, akkor garanciális javítást kérjetek, és ne a 14 napos elállási joggal éljetek, és akkor szerintem nem számít a csomagolás.
2021. febr. 10. 22:32
Nem teljesen a kérdésre válaszolok.
Az összes márkára igaz, hogy a max ruhamennyiséget csak bizonyos programok esetében (általában a Pamut) teheted be. A többi program rövidebb / más mennyiségű vizet használ / másmilyen dobmozgások vannak, ezért nem használható a max mennyiséggel. Illetve a gyártó szerintem nem is garantálja, hogy tiszta lesz valamelyik kímélő vagy speckóbb programon a 7 kg ruha.
2021. febr. 10. 23:01
Szóval arra szerettem volna kilyukadni, hogy megoldjátok, hogy visszacseréljék, erre a másik márkájú mosógéppel pontosan ugyanígy fogtok járni.
2021. febr. 10. 23:01
Jaja kb mint az elektromos roller ami elmegy 50 km-t.
Egy 10 kilós gyerekkel, lejtőn, lefelé hátszélben, 20 fokban, acélkeményre fújt gumikkal. :D
Olvassátok el alaposan a használatit, abban általában benne van, hogy melyik program esetében mennyit lehet belepakolni.
2021. febr. 10. 23:17
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, a pamuton megy 7kg-al 4 órát. Az összes többi program meg 2 kg-t bír. Ugye hiába tanulmányoztam neten a gépet vásárlás előtt, erről sehol nem esett szó. A régi 5kg-s gépemen 80 meg 90 perces programok voltak max töltettel is. És ha teletömtem, akkor sem állt meg, mint ez, pedig nem is volt megtömve.
Ez amúgy nem átvágás, csak minden mosás program más jellegű és nem ugyanannyi ruhát mos tisztára. Egy kímélő program, ahol alig mozog a dov, nyilván nem alkalmas egy teli mosógépnyi ruha kitisztítására.
2021. febr. 11. 14:15
Üdvözöllek a modern, energiatakarékos mosógépek korában! Ha ilyen igényeid vannak, akkor vegyél egy régi mosógépet, amiben annyi ruhát mosol ki egyszerre, amennyit nem szégyellsz belepakolni. Az energiatakarékosságban már ott tart a technológia, hogy csak kompromisszumhegyek árán tudják megoldani a törvényeknek való megfelelőséget.
2021. febr. 11. 16:02
8/11 A kérdező kommentje:
És 1 sima lepedő, 2 párna és 2 paplanhuzat több, mint 7 kg? Mert ennyi volt a gépben, amikor nem bírta el az 1000-es centrit, és kikellett venni az ágyneműk felét. Üresen indítva a pamut program, súly alapján 1,5 órát ment, u.ez a program az ágyneműkkel u.ennyit írt ki az elején, csak épp megállt a visszaszámlálás 10percekre is. Ez normális? Nem volt még ilyen gépem, ezért kérdem.
Úgy érezte, hogy nem tudja kiegyensúlyozni.
Nem csomagolta be az egyik paplanhuzatba a többit?
2021. febr. 11. 18:35
10/11 A kérdező kommentje:
Nem, összegombolva raktam be őket.
További kérdések: