Miert szivarog a mosogep ajto aljan?
1-es vagyok
Nem értek hozzá különösebben, de az a sérülés nem néz ki jól
"hello.szivarog a mosogepem ajto aljan de csak akkor amikor *engedi a vizet* indesit moon.mi lehet a problema? koszi"
A képek alapján az a műanyag az ajtóban odaverődik centrifugáláskor, (én kiszedném inkább).
Az üstszálygumi sérült, vegyél másikat az adott típushoz és cseréld ki! Ha már nincsen garancia a gépre:
Vagy kerítsél rá mosógépszerelőt, de le fog húzni rendesen pénzzel érte. (szerintem legalább egy huszas plusz a gumi ára ami szintén egy tizes körül van)
Ha van férfikéz a közelben akkor kell pár csavarhúzó, meg papagájfogó, az egész gépet ki kell kötni a vízből áramból.
Az oldalára kell borítani
Leszerelni az egész elejét anélkül, hogy az ajtaját letörnéd.
Majd az üstszájgumit rözítő drótspirlált körbe a papagájfogóval leszenvedni, aztán kicserélni az üstszálygumit majd mehet vissza minden ahogy volt.
Ez kb egy 2-3 órás munka egy "ma csinálom először" embernek is.
Vannak gépek ahol nem kell szétszedni az egész elejét, mert olyan egyszerűen megy mint ezeken a képeken, én amikor csináltam a nehezebb úton ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!