A mosógép bekötőcső milyen anyagból van? Mivel tudom megragasztani, ha szivárog?
Ha a szokásos 1/2" fali elzáró csapról van szó, akkor valószínűleg tiszta vízkő már az egész és nem lehet tökéletesen elzárni a műanyag csappal.
Meg kell keresni az általában jobb minőségű mellékelzárót, vagy ha nincs, a vízóra csapját és ott elzárni.
Utána le kell szedni a csövet, kiszárítani, megragasztani, visszarakni új tömítésekkel és teflonszalaggal, és kipróbálni. De messze jobban jársz egy új mosógépcsővel (600-1000 Ft), mert a ragasztó drágább.
Zárd el a vizet a mellékelzárónál, ahogy írtam. A mosógép szervizcsapjáról is leszedheted a műanyagot, és harapófogóval elzárhatod rendesen.
Van egy Flex tape nevű termék amivel a vizes cuccot is meg tudod ragasztani, nem túl olcsó és ugye be is kell szerezni.
Ennyit tudtam segíteni.
Ha ilyesmi sarokszeleped van de berágta a vízkő, akkor lerángatod róla a kupakot és az alatta lévő réz négyszögbetétet harapófogóval óvatosan el tudod zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!