Navon kombi hűtő vagy esetleg beko van nálatok? Mióta működik gondtalanul? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Whirlpool kombi hűtő teljesen új volt alig 2,5 éve mikor megvettük, de egyik napról a másikra behalt. Nem hűt egyáltalán 3 napja, felengedett az egész. Furcsa hangokat ad, mintha folyamatosan csordogálna benne a víz.
A szerelőt holnapra várom, de ha nagyon drága lesz a javítàs , vagy nem megoldható, felkészülök arra is, hogy megint új hűtőt kell venni. Azért néztem a fenti 2 nevet mert nem olyan horror az áruk, de azt sem akarom, hogy 2 év múlva megint ez a helyzet legyen.
Jelenlegi anyagi körülmények most nagyon nem engednek meg 120-160 ezer,vagy még drágább (márkásabb) árfekvésű hűtőt. Talán akkor ha biztosan bírna 8 -10 évet. A mostani korai hibán is megdöbbentem. Max 80-100.000. ft- férne bele most leginkább.
Az ezt megelőző régi tipusú hűtőnk 20 évesen ment tönkre.
A Beko legalábbis mosógépben jó, fórumon is nagyon ajánlják.
Hűtőben fogalmam sincs, de esetleg megpróbálkozhattok ezzel a márkával.
Én nekem van-volt Beko mosógépem de zajos,szarul mosott.forumokon dicsérték hogy milyen szuper és egy vacak,azóta vetem egy Bosch mosógépet na az szép is jó is csendes is .
Volt Samsung mosógépem az kiváló volt,csak tönkre ment ,utána vetem Bekot vacak most Bosch van az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!