Miért indul el önállóan a mikrohullámú sütő?
Egy LCD kilyelzős Hausmeister 1025 típusú mikrohullámú sütő, amivel az a probléma, hogy úgy indul el, hogy senki sem programozza be. Egyszer csak fogja magát, beprogramoz és elindul.
Pl. legutóbb 5p 30mp -re állította magának az időt, és úgy indult el, hogy nem volt bent semmi.
A mikró a kategóriájaban a legolcsóbb, forgótányéros.
Zárlatos lehet?

A #2válaszolónak:
-Kb. 3-4 éves a termék. Eddig semmi probléma nem volt vele. A leghosszabb program, amire használtuk az a pattogatott kukorica készítése, meg a krumpli melegítése/főzése a héjában.
A #2 válaszolónak:
A krumpli csak néhány alkalommal melegítettük/főztük benne
összesen kb. 10 percet, a mikrót több alkalommal megállítva.
#4-es válaszolónak:
- Ha nyitva hagyjuk az ajtaját, akkor világít. Apámat megőrjíti és ezért becsukja. Amint be van csukva, egyből programozza magát és működésbe lép. Ezért inkább áramtalanítva van és nem használjuk.

olvassátok el a leíársát!
biztos ki lehet kapcsolni aprogamozást belőle!

#9 válaszolónak:
Nekem sem volt könnyű elhinni, de amikor ott álltam előtte, és egyszerűen elindult minden ok nélkül úgy, hogy még csak a melegítés időtartama sem volt beállítva, szóval egyből ledöbbentem. Megállítottam a mikrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!