Mikrohullámú sütőket hány évig érdemes használni?
Van egy Dimarson márkájú mikróm, immáron 17. éves. Amire használom, arra teljesen jó, mert melegít, olvaszt, ha kell, még a rizst is megfőzöm benne. Viszont 17 éves, itt-ott elég kopottas, ráadásul a belsejében a tetején a bevonat( szinterezés talán) az már teljesen fel van hólyagosodva, van, ahonnan már hiányzik is az a fehér rész, és a fémes rész látszódik ki. Nyilván, ahányszor törlöm át, annyiszor az a rész még kopik pluszba. De működik. Nem szikrázik, nem ráz, semmi ilyen. Csak valahogy a tudat, hogy nem teljes a belseje. Ahol épséges az a fehér rész, ott pl szép fehéár, itt a tetején gondolom azért lett ilyen, mert ez grillezős mikró és mikor megvettük 17 éve, még azt a részét is használtuk. Manapság azt már nem szoktam.
Szóval érdemes lecserélni, vagy használjam amíg teljesen be nem adja az unalmast. Kötődök is hozzá, de néha nézegetem a webshopokat hogy most milyenek vannak. Azért 17 évig egy nem annyira ismert márkát használni szerintem klassz dolog.
Amíg a működésében nincs hiba, csak használd nyugodtan.
A mi Samsung mikrónk nemrég halálozott el. 31 éves, 27 literes, digitális szerkentyű volt. Sütött, főzött rendszeresen.
Aztaaaaa, utolsó, nem semmi életkor! :)
Akkor szeretem és törődök vele tovább, és használom, amíg bírja :)
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!