Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Digit. lázmérő folyamatosan...

Digit. lázmérő folyamatosan 0,5-1 fokkal a tényleges testhő alá mér, amíg volt kontroll analóg (Hg-os), ellenőriztük. Lehet valahogy kalibrálni?

Figyelt kérdés
Tegnap eltörtem a Hg-ost és ezzel a sz*rral nem tudok semmit biztosra :) Párszáz forintos eszköz, ilyen flexibilis, egy gombbal. Sokat nem várok tőle, de annyit igen, hogy ne random számokat írjon ki, hanem valami hitelesebb értéket...

2020. dec. 27. 09:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én sem bíztam a digitális olcsó verziókban, volt három, mindig különböző értéket mutattak.

Aztán vettem két "hagyományost" azok maximum egy tized eltéréssel mutattak hasonló hőmérsékletet több mérés után..

Sajnos most nem tudsz mit csinálni, maximum ha tudod, hogy kb mennyivel mér alá, akkor megsaccolhatod a valódi értéket.

Amint teheted, szerezz be 1-2 hagyományos lázmérőt.

2020. dec. 27. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!