Miért büdös a mosógép, ha nem használom egy hétig?
Figyelt kérdés
Ha mosok, utána pár napig abszolút semmi szaga. Csak hosszabb idő után.
A mosógép belseje bűzölöghet? Vagy a csatornaszag jön vissza valahogy? Hogy lehet megoldani?
2020. dec. 18. 23:00
11/13 anonim válasza:
Igazad van, tényleg, bocsánat!
Egy másik kérdésben olvastam a mosogatógépet, szerintem másik kategóriában is, mert most nem találom itt. (Mentségemre legyen mondva, 24 órát töltöttem a munkahelyemen, reggeltől reggelig, és hazaérkezéskor nem igazán voltam csúcsformában.)
12/13 anonim válasza:
Mi a fenét dolgozol 24 órában?
13/13 anonim válasza:
Készenlét a 24 óra, a MÁV-nál hibaelhárítás. Oké, hogy nem kell végigdolgozni, meg aludni is lehet, amikor épp nincs semmi, de azért az korántsem az, mint a saját ágyamban durmolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!