Kevesebb port szeretnék a lakásban. Látok légtisztító készülékeket 30eFt-tól. Vki tapasztalat?
"Ezután olvass utána annak is, hogy mit szűr ki a légtisztító (hint: nem a porszemeket)."
Spoiler alert: De. Pont azt. Azt is.
A "por" mint olyan elég szabad megfogalmazás. Az apró szövetdarabok, háziállatok szőre stb.. és de, ezeket mind kiszűri egy normális légtisztító.
Hidd el, utána néztem már párszor mi okozza a porallergiát. Sőt...
És milyen érdekes, eddig ez vált be a legjobban. De mint mondtam, itt mindenki mindent jobban tud, természetesen tapasztalatból. Én használom már pár éve, bevált.. nagyon úgy néz ki, hogy te egyáltalán nem használsz ilyesmit.. hátha tudom mit beszélek.
A robotporszívó jó dolog, csak bizonyos típusú szőnyegekkel eléggé meggyűlik a baja. Nekem nem a legszarabb van, nem is a legjobb, és nem nehéz olyan szőnyeget találni ami már túl nagy falat neki.
Nem, nem szűri ki a légtisztítód, és ha valamit is, azt csak ott ahol van, máshol már semmi hatása.
Dehát a marketing...
Geez, gyerekek, mi a fsz van itt?:D
A Kérdező légtisztítókban gondolkodik, valószínűleg azt szeretne venni. Erre ti elkezditek győzködni, hogy ne akarjon?:D
Ha ti a nedves ronggyal való portörlésre esküsztök, hát legyen, szívetek joga. Tény, bevált 2-4 évezredig, de ez nem azt jelenti, hogy ez az egyetlen megoldás a XXI. században:D
És valaki leírja a puszta tapasztalatát, és ti hiteltelenítitek a puszta véleményetek miatt. Nincs itt elbszva valami?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!