Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Otthonra milyen automata...

Otthonra milyen automata porszívót vegyek?

Figyelt kérdés
Nem szeretném a legolcsóbb leg gagyibbat, 2 gyerek mellé lenne, akik le eszik még a padlót,

2020. dec. 14. 08:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Robotporszívóra gondolsz?
2020. dec. 14. 09:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen bocsi rosszul irtam
2020. dec. 14. 09:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Electrolux i9.2-es van, igaz, hogy nagyon drága volt, de abszolút megérte.
2020. dec. 14. 09:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Első és legfontosabb kérdés, hogy térképes modellt szeretnél-e?

Mekkora területet kellene takarítania? Milyen bútorok, szőnyegek vannak stb.

Nekem Roomba 676 van, ide tökéletesen megfelel és a szőnyegeimmel is szépen megbirkózik. Viszont 50-60 nm fölé vagy kacskaringós lakásba már nem ajánlanám.

2020. dec. 14. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Electrolux biztosan jó.
2020. dec. 14. 10:27
 6/9 A kérdező kommentje:

55nm panel lakás, van 1db 3nm-es szőnyeg

Nem kritérium a térképes porszívó

2020. dec. 14. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Oda felesleges szerintem. Vegyél inkább egy álló porszívót, ha annyira nem akarod a vezetékest cibálni.
2020. dec. 14. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Milyen a szőnyeg?

Nekem rövid szőrű van és most tisztább, mint valaha.

Bútor-labirintus van?

7

Nem mindenkinek van kedve, ideje, energiája annyiszor porszívózni, amennyiszer kellene.

Én dolgozom, tanulok (ezt általában hétvégén is), ezért minden vágyam szombatonként még porszívózni is. -.-

A Roomba viszont heti többször megy, kevesebb energiával tisztább a lakás.

2020. dec. 14. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Vásárlás előtt több szempontot is figyelembe kell venni.

- Van küszöb? Ha igen mekkora? A robotok max 2 centisen tudnak keresztül menni. Ha ennél nagyobb, akkor neked kell szobáról szobára hurcolni.

- Milyen a szőnyeg? Ha vastag, hosszú szálú, abban a robot kereke el fog akadni, a keféje pedig csak feltekeri a szálakat. Ha könnyen mozdítható, akkor pedig csak tolni fogja maga előtt.

- Mennyi bútor van? A robotnak tér kell ahhoz hogy jól tudjon haladni. Ha minden másodpercben nekiütközik valaminek, semmi értelme, akkor inkább egy vezeték nélküli álló porszívó.

- Milyenek a bútorok? Ezek a robotok 7-10 centi magasak általában. így, bár azzal reklámozzák őket hogy bárhova beférnek,ez azért nem egészen így van. Ha pedig a bútor alatt nem takarít és ott marad a por, ugyancsak semmi értelme a használatának.

Roomba 960 és I7+ modelljeim vannak, többszintes családi házat tartanak rendben. Teljesen meg vagyok velük elégedve.

2020. dec. 21. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!