Milyen márkájú mosogatógépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Tartós, csendes, minőségi legyen, és szabadonálló. Hol érdemes venni és milyen típust?2020. dec. 12. 11:48
11/14 anonim válasza:
Bosch. Minőségi, és ami fontos (legalábbis nekem), hogy nagyon jól el lehet benne pakolni, nagyon jó a belső kialakítása, a munkahelyen egy Electrolux van, katasztrofális a belseje, nagyon nehéz bele pakolni.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. dec. 12. 22:35
13/14 anonim válasza:
#11: ha még erre jársz...
Tudnál segíteni, hogy mire figyeljek?
Végigjártunk pár bemutatótermet, és őszintén szólva nem sok különbséget láttam a belső kialakításban, pedig néztünk vagy 8-10 márkát is. (persze a Miele kicsit más - a harmadik felső fiók miatt)
Mi alapján lehet eldönteni, hogy könnyű v. nehéz belepakolni? Eddig a lehajtható alsó tüskék meglétére figyeltünk, vagy hogy a felső kosárban a poharak tetejénél lévő lehajtható rácsba szépen bele lehessen akasztgatni a talpas poharakat, és hasonlók...
Köszi előre is.
14/14 anonim válasza:
A felső kosárra figyeljetek. Van-e benne kistányértartó, illetve mennyire van megbillentve a pohártartó rész. Nekem 3. fiókos Bosch van, nagyon sokat segít, rengeteg minden fér bele így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!