Milyen márkájú konyhai gépet(mosógatógép, páraelszívó, villanytűzhely, hütő) ajánlatok??
Bosch, Electrolux
Ha ezekre nincs pénz, akkor Whirlpool, AEG
Az igazán prémium márkák a Mile, AEG. De, sok más is van ami jól bírja, amit már írtak.
Arra is érdemes figyelni mire mennyi a garancia, érdemes a hosszabb 3-4-5 éves idejűeket választani.
Az ikeában vannak nagyon jó minőségű gépek. Én is pont most csinàltatok ott konyhabútort. Amikor a gépekre került a sor, kérdezte a hölgy, hogy milyet szeretnék. Mondtam, hogy az ikeából biztosan nem veszek gépet, mert úgy tudtam a Whirlpool gyártja őket. Akkor azt mondta, hogy ez régen volt így, ma a piacon kapható Bosch és Electrolux svéd változtatait árulják.
Megnéztük őket, a mosogatógép tényleg teljesen úgy néz ki mint amit kinéztem Boscht, tudásban, műszaki adatokban mindenben, csak 25 forinttal olcsóbb. Engem meggyőztek. A főzőlap, sütő, elszívó Electrolux, a mosogatógép pedig Bosch lett.
25 ezer forinttal természetesen, csak azt kihagytam 🙂
És még annyi, hogy minden beépíthető.
SEMMILYET!
Olyan cuccot vegyél amilyenre szükséged van. Aztán vegyél egy öntapadót és azt írsz rá amit akarsz. Tökmindegy.
Páraelszívóból kérdezd a Hendibent. Ingyen adnak javaslatot az igényeid szerint
www.hendiben.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!