Légkeveréses villanytűzhely lehetőleg kerámia lappal?
Sziasztok!
Mora tűzhelyem van, légkeveréses kerámialapos, de nem szeretem, lassan főz, évek, mire felforr bármi. Szeretnék váltani, de maradnék ilyen 80 ezer forintos árküszöbnél.
Azonban minden terméknél azt látom, nincs bennük légkeverés, én viszont azzal sütök.
Létezik még légkeveréses, kerámialapos tűzhely ami árammal működik és 80 ezer forintig van az ára?
Köszönöm!
Edények cseréjét megcsináltad?
Ki kellene tapasztalni,milyen anyagú/alakú/talpú főzőedényeket használj,amik megfelelően melegednek.
Kerámiának a hátránya! A kerámialap egy alul izzó tekerccsel alakítja az elektromos áramot hővé, először a tekercset, utána az üvegkerámiát, majd végül az edényt felmelegítve, nem túl hatékony.
Szerintem a gáz sokkal jobb megoldás .
Nincs a konyhába gáz bevezetve, mióta áll a házunk, azóta árammal főzök, nem szeretnék gázra áttérni.
De köszönöm!
Tessék, itt tudsz szűrni tulajdonságra is:
Látható, hogy 80e Ft. körül nincsen légkeveréses villanytűzhely csak egy Mora, amitől válnál.
Esetleg azt lehet csinálni, hogy körülnézni a helyi szaküzletekben, hátha van kirakva szépséghibás tűzhely.
Egyébként én is a kombináltat ajánlom inkább az említett okokból. Szerintem kerámialapos helyett kerámialaposat venni nincsen értelme, mert ugyanott tart vele az ember.
Köszönöm a válaszokat!
Az indukciós az ára miatt nem sajnos. A 80-nál sokkal többre sajnos most nem telik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!