Melyik mosógép a jobb?
Vagy
Több olyan ruhához kéne, ami kímélő programmal ajánlott mosni...
Sajnos ennél sokkal több pénzem nincs rá.
Itt vannak azok a mosógépek amik szerintem jók és árban közelítenek:
A tosibát.
Az a tesla csúfnevű csak egy whirlpool, katasztrofális lerozsdásodó adagolóstetővel. Nehogy megvedd.
De ha tudsz várni mág pár hetet, akkor a 2021-es jótállási szabályok fognak rá vonatkozni, amivel a vevő jobban jár.
Úgy nézzen ki, mint a Tesla, csak a mosószert ne a fedélben lévő mélyedésekbe kelljen önteni, mert az nem a legjobb ötlet.
Azontúl magyarul írja ki az összes funkciót.
15 évig AEG volt, de a nejem megúnta, (pedig hibátlan volt)vettünk egy Elektroluxot. Annyiba fájt, mint a Tesla, gyönyörű nagy világító kijelzője van, magyar szöveggel. Hangja nincs, és még mos is.
Ne hagyd magad rávenni egy garancia biztosításra, mert az egy süket duma, semmitérő trükk, a mosógéphez semmi köze. Ráadásul tíezerbe fáj(na).
Én sem értem, hogy mi alapján választottad ezeket, gyanítom reklám miatt vagy itt.
Ez a két màrka olyan, mintha az Electrolux gyártana autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!