Mi a véleményetek a német mosó-száítógépről?
Bauknecht WATK Sense 96G6 DE elöltöltős mosó-szárítógép
konkrétan erre a példányra fáj a fogam.
illetve ti mit ajánlatok?
Szerintem a német termékek nem túl rosszak de nem vagyok értük oda annyira.
Az általad javasolt AMERIKAI termékről nincs sok tapasztalat, én a Whirlpool márkát nem szeretem mert mindegyikkel szívtam igy nem biztos hogy vennek.
A Whirlpool soha nem volt német.
Az 1800as évek végen alapították amerikában. Tehát amerikai. Pont úgy, ahogy a kínai geely tulajdonában lévő Volvo autókat amiket ráadásul Kínában gyártanak svéd autónak titulalunk.
Na ez meg 100+ eves amerikai cég. Nem német. Soha nem is volt német.
"A Bauknecht a német Whirlpool."
Ezt írta a senki.
Nincs olyan hogy német Whirlpool.
Ez egy almárka, azért mert akkor kicsit németesebbnek tűnik illetve normális hogy egy terméknek több márkája van.
Példa: a cseheknél 2 fő műszaki brand volt, nálunk a videoton és az orion, ott meg a tesla és az orava.
Mindkettőt megvette a török Vestel, így mindkét márka tábora tud választani a kedvenc márkájából.
Pont ezt tette 30 éve a Whirlpool a Bauknecht-el is, 30 éve már nem önálló márka, sőt, SEMMIT se gyártanak németországban, nincs gyáruk nincs semmi, csak a logo. Na, a logo az német.
Ez pszichológia, semmi más, persze mindenki azt hisz amit akar, hiszen erre épül a világ gazdásága.
9: pont a Whirlpool az ami sokban eltér. Ha rakeresel futotestre mosogató gépbe akkor 99 százalékban mindegyik ugyanaz Beko candy Gorenje Teka, mind mind ugyanaz. A Whirlpool pl nem mert ott pár millivel vastagabb a cso így 6000 helyett 36ezerert is eladható.
A leereszto szivattyú is szinte mint ugyanaz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!