Melyik robotporszívót vegyem ? Milyen a felmosó robotporszívó?
Roborock
De a felmosas parasztvakitas
Electrolux pure i 9.2.
A felmosós parasztvakítás.
Nekem egy Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop pro-m van, ügyes kis szerkezet és nem is olyan borsos az ára. A gyártó nem ajánlja szőnyeghez, viszont lehet rajta használni, de az igazat megvallva nincs akkora teljesítménye, hogy a makacs szöszöket felkapja, ezért sokat elhagy, de járólapon vagy parkettán hibátlan.
Külön szeretném megemlíteni a "felmosó" funkcióját, ami meglepően jó! Pálma levél alakban előre-hátra mozog, közben a vizet csöpögtet a törlőkendre, amivel 20-30 négyzetmétert is át tud törölni, és az eredmény is szép.
Ugyanakkor nagyon pepecs! Tartályt kell cserélni, törlőrongyot felrakni, maga a gép pedig nagyon lassan dolgozik, utána meg visszaszerelni és elmosni a rongyot. Gyakorlatilag 10x hamarabb és jobb minőségbe végzel, ha kézzel felmosol. Még úgy is, hogy az egyik legjobb mop funkcióval ellátott porszívó a piacon, azt mondom, hogy ezért a képességért nem érdemes pénzt adni.
Ne idegesíts. :D
Amúgy igen. Bár nem tudom, miért az árkülönbség. De simán megéri akkor megpróbálni a Xiaomit. (Na most majdnem leírtam úgy, ahogy ejtik. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!