Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen kapszulás kávéfőzőt...

Milyen kapszulás kávéfőzőt vegyek?

Figyelt kérdés

Láttam más kérdésnél, hogy többen nespresso kávéfőzőt ajánlják, de nem szeretnék 40+ ezret kiadni rá.

Tschibo, nescafe, boch tassimo és hasonló árkategóriával rendelkező gépekről érdekelne vélemény.

Kapszulás kávéfőzőt szidók kíméljenek légyszíves!

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. nov. 25. 16:19
1 2
 11/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az, hogy ki milyet vegyen az teljesen változó,erre nem lehet egyszerűen válaszolni. Maga a gép nem egy nagy összeg, viszont tény, hogy egy idő után megadja magát. Nekem van Dolce Gusto és most vettem egy Nespresso-t, mindkettő kb. ugyanolyan kv-t csinál, csak a Nespresso-nak kisebbek a kapszulái és újrahasznosíthatóak, ez is számíthat. Összességében a használatuk egyszerű, de sok szemetet termel és drágák,a biznisz a kaoszulákban van inkább.
2020. nov. 26. 06:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Mindenképpen kapszulásat szeretnék, hiába drága a kapszula és hiába nem környezettudatos,(nespressonál láttam egyébként, hogy visszaküldhető az üres kapszula) mivel anyukám nem bírja a lefőtt kávé illatát sajnos.

Szóval a nespresso kapszulánál maradva, akkor előszőr megéri dolce gusto krups gépre beruházni? Később, ha már látom a működését lehet beruházok egy nespresso gépre a krupst meg tovább adom..., de első körben nem szeretnék annyit kiadni rá.

2020. nov. 26. 09:56
 13/14 A kérdező kommentje:
#5 Az újratölthetős kapszula hogyan működik? Milyen kávét/port/stb kell beletenni?
2020. nov. 26. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:

A kapszulás kávé drágának tűnhet, viszont a legkényelmesebb a használata (mindig minőségi kávét főz).

A Dolce Gusto nagy előnye, hogy nem kell öblíttetni (átmosni-takarítani), mert a kapszulából jön a kávé közvetlenül a pohárba. A többi márka nem ilyen.

Akciósan 65Ft/db a kapszula, és ezért az árért jobb kávét mással nehéz főzni.

Ez nem arról szól hogy töltögeted, ez a minőségi/kényelmes kávé ivásról szól.

2021. jan. 3. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!