Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nincs kép a LED TV-n?

_PÁWAGYEREK_ kérdése:

Miért nincs kép a LED TV-n?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap délután vettem egy LED TV-t, ami még este tökéletesen működött. Ma reggel, mikor be akartam kapcsolni, nem jött be semmi kép. Látszik hogy bekapcsolt, mert a fekete kijelző kicsit szürkés lett, de akármit nyomok a távirányítón semmire nem reagál. Van egy külön "mouse" nevezetű gomb rajta, ha azt megnyomom előjön a kijelzőn egy egér amit tudok irányítani, de ezenkívül semmi. Segítsetek légyszi, fontos lenne.

2020. nov. 24. 11:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem ütődött meg?
2020. nov. 25. 18:25
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem ütődhetett meg, mikor hoztuk, végig az üléseken volt, aztán kibontottam és azóta a helyén áll. Először semmi baja nem volt, nyugodtan tudtam netflixezni rajta, de amint elkezdtem nézni az YT-t elkezdett ugrálni a kép, és azóta csak ez..
2020. nov. 25. 18:28
 13/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a proci megadta magát.

De a gyártónál is felborulhatott, vagy ilyenek.

Én pl vettem egy üvegasztalt, nem ütődött neki semminek, otthon ki öntöm, darabokra van törve.

Visszavittem, kicserélte az üzletvezető, utána, meg amikor megyek ki, hallom, hogy a vezető ordibál az eladóval, hogy ezt mért adtad oda, ki kellett volna dobni, stb.

2020. nov. 25. 18:32
 14/23 A kérdező kommentje:
Szerintetek van értelme pénteken visszavinnem az üzletbe ahol vettem? Akkor lesz 4 napja, hogy nálam van, elvileg 2 évig van rá garancia. Csak aztán lehet aztmondjál, hogy én csináltam vele valamit...
2020. nov. 25. 18:58
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát elvileg 3 napon belül becserélik, azon túl csak javítják.
2020. nov. 25. 19:03
 16/23 A kérdező kommentje:
Holnap nemtudom bevinni semmiképp, későn érek haza munkából. De nemtudom, hogyan van ez pontosan, mivel én Szlovákiában élek, ha jól emlékszem itt 1 hétig még kicserélik.
2020. nov. 25. 19:15
 17/23 gabesz147 ***** válasza:
Ha egy hétig cserélik, sürgősen vidd vissza, ne kínlódj vele.
2020. nov. 26. 08:25
 18/23 anonim ***** válasza:

"Holnap nemtudom bevinni semmiképp, későn érek haza munkából. De nemtudom, hogyan van ez pontosan, mivel én Szlovákiában élek, ha jól emlékszem itt 1 hétig még kicserélik."

Ilyen esetben telefonon is, email-ben is jelezheted a problémát.

De normális helyeken 1-2 hét múlva is szó nélkül cserélnek.

2020. dec. 4. 07:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Nov 24 óta eltelt már 10 nap. bevitted? Mi lett vele?
2020. dec. 4. 18:55
 20/23 gabesz147 ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék a történet végére, ha már itt kérdeztél, remélem, teljes sikerrel jártál és visszavették.
2020. dec. 5. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!