Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nincs kép a LED TV-n?

_PÁWAGYEREK_ kérdése:

Miért nincs kép a LED TV-n?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap délután vettem egy LED TV-t, ami még este tökéletesen működött. Ma reggel, mikor be akartam kapcsolni, nem jött be semmi kép. Látszik hogy bekapcsolt, mert a fekete kijelző kicsit szürkés lett, de akármit nyomok a távirányítón semmire nem reagál. Van egy külön "mouse" nevezetű gomb rajta, ha azt megnyomom előjön a kijelzőn egy egér amit tudok irányítani, de ezenkívül semmi. Segítsetek légyszi, fontos lenne.

2020. nov. 24. 11:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Milyen típus, és márka?

Lehet szoftveres hiba is

2020. nov. 24. 11:55
 2/23 A kérdező kommentje:
Vivax LED TV-50UHD122T2S2SM
2020. nov. 24. 12:01
 3/23 anonim ***** válasza:

#2 köszi

Hang van? A távkapcsra reagál? Csatlakozásra reagál?

2020. nov. 24. 12:05
 4/23 anonim ***** válasza:
Leírta, hogy a mouse gombra előjön az egér. Így nem kijelző probléma, ami a leggyakoribb. Esetleg a forrásválasztó gombra reagál? Menü előjön? Ha igen, reseteld meg.
2020. nov. 24. 12:11
 5/23 anonim ***** válasza:
Neten van egy kombináció, kikapcsolod a tündért, be nyomod távkacsolón a kombinációt, bekapcsolom, és már resetelve is van. (talán némítás-txt-menu-power, de nem biztos)
2020. nov. 24. 12:16
 6/23 A kérdező kommentje:
Csak a mouse gombra reagál semmi másra. De mikor megnyomok más gombot semmi nem történik, de világít a kis led, hogy érzékeli, hogy nyomom a gombot a távirányítón, csak semmi nem történik.
2020. nov. 24. 12:22
 7/23 A kérdező kommentje:

Tegnap óta még roszabb, ma már ez a kép fogad a sima fekete helyett:

[link]

Mi lehet vele a gond? 2 napja vettem vadonat újan, ennyi idő alatt szerintem esélytelen, hogy tönkremenjen...

Ti mit tanácsoltok?

2020. nov. 25. 18:22
 8/23 A kérdező kommentje:
Néha ugrálnak ezek a zöld foltok össze vissza, és mostmár a távkapcsolón sem reagál semmire, még az egérre sem.
2020. nov. 25. 18:24
 9/23 anonim ***** válasza:
54%
Ez kijlező hiba lesz
2020. nov. 25. 18:24
 10/23 anonim ***** válasza:
54%
Vagy kontakthiba, lehet, hogy zárlatos is
2020. nov. 25. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!