Az előmosásos program mennyivel fogyaszt több vizet a sima mosáshoz képest? És mikor célszerű azzal mosni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 18:43
1/5 anonim válasza:
ahogy a mosógépek leírásában benne van: ha a ruha nagyon mocskos.
hogy mennyivel többet fogaszt azt még nem néztem
2/5 anonim válasza:
A mosógép mosási programtáblázatában benne van.
3/5 anonim válasza:
Érdemesebb beáztatni inkább szerintem a koszos, foltos ruhákat. Egyébként a fentiekkel ellentétben, egy mosógép programráblázatában sincs bent a fogyasztás.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom , mennyivel fogyaszt többet, de nekem 2 különböző mosogépnél negativ vele a tapasztalatom. Ennél a kettőnél úgy nézett ki az ún.előmosás, hogy negyed óráig forgatgatta a ruhákat, ....por állagu mosószerrel eleve halott ügy volt,fel se oldódott rendesen a mosószer, a géllel egy fokkal jobb, de negyed óráig csak lögybölgette a ruhákat. Nem tudom, más mosógépeknél is így van e, de vagy előtte beáztatást javasolnék, vagy ha van olyan, akkor szennyezettebb ruhákoz való hosszabb programot vagy extra több ideig tartó mosás funkciót!
5/5 anonim válasza:
Milyen mosógép?
Kb 10 liter szokott lenni. ha nagyon poros-koszos, vagy ha sok a ruha, akkor nyomd be nyugodtan. Tehetsz hozzá 1/4 mennyiségnyi mosószert is az előmosó rekeszbe. Több nem kell, a rendes mosósba tegyél úgy mint szoktál. Előmosás lényege, hogy a nagyja koszt kiszedi a ruhából és a gépből is, így nem azzal fog keringeni a gépben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!