Egy személynek érdemes a drágább, minőségi hűtőt vennie?
Hűtőt kell vennem, ami nekem fontos, hogy tudja a no frost technológiát (ne kelljen már soha többen manuálisan leolvasztani a fagyasztót) meg jó lenne ilyen friss zóna a zöldségnek, gyümölcsnek, meg pár "modernebb" technológia. Ezeket leginkább csak a családi, 175cm+ hűtők tudják. De ebből van mondjuk Sharp 310 euróért meg Samsung 450 euróért.
Több évre tervezem a hűtőt, Németországban vagyok ezért az árakkal ne dobálózzatok láttam, hogy pár típus olcsóbb Magyarországon.
A Sharp 4.6 csillag a Samsung 4.8 de a kérdés az, hogy a hűtőknél is a márkát fizetjük meg vagy tényleg jobb technológiát tud a drágább?
Csatlakozom azokhoz, akik egyedül telepakolnak egy 180 cm plusz magas kombinált hűtőt.
Szoktam főzni, 1-2 hétre rendelem a bevásárlást.
Ha minden típusú zöldségből egy-egy zacskó van lefagyasztva, néhány gyümölcs, kevés hús, már tele a fagyasztója.
Amúgy is megéri a jó minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!