Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Leéget turmixgép motorra...

Leéget turmixgép motorra vonatkozik a csere garancia, vagy ezt elbuktam?

Figyelt kérdés
1,3 kilogram főtt krumplit raktam be, valamint 7 dkg vajat, illetve 3 dl tejet. Mire visszamentem a konyhába a turmixgép leégett. 450 Wattos
2020. nov. 11. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos ez túlterhelés - felhasználói hiba. Kis esélyt látok arra, hogy erre vonatkozik a garancia.

Ugyanis a garancia (valójában szavatosság) a gyártási hibákra vonatkozik. A túlterhelés pedig nem az!

2020. nov. 11. 15:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Közbe kihűlt a motorja, és megint jó. Hátha gyártónak 1,3 kg főtt krumpli túlterhelés akkor gratulálok....
2020. nov. 11. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs leírva a használati utasításban, hogy mekkora maximális mennyiséget lehet egyszerre beletenni?

Mindamellett egyetlen háztartási gépet sem lehet otthagyni működés közben....

2020. nov. 11. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Mit csináltál ennyi krumplival?

Krumplipürét nem ajánlott egyáltalán turmixolni, mert nyálkás lesz az eredményt.

2020. nov. 11. 15:26
 5/8 A kérdező kommentje:
A fent leírtak mind gond nélkül belefértek a tölcsérébe.A burgonya omlott ebből gondoltam, hogy nem nagy kihívás neki. Egyébként a tölcsére 2 literes.
2020. nov. 11. 15:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos elharaptam a nyelvem, ezért turmixoltam. :)
2020. nov. 11. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Krumplipürét ilyennel kell csinálni!

[link]

[link]

2020. nov. 11. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
K.U.K.A!
2020. nov. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!