Mosogatógép első üzembehelyezésekor milyen programot kell futtatni és mit kell beletölteni?
Ha van rajta gép tisztító program akkor azzal. Ha nincs akkor a legmagasabb hőfokú programmal. Szinte minden üzletben lehet kapni mosogatógép tisztító folyadékot (én a Lidlben veszem) azt állítsd bele.
Sót és öblítőt mindenképpen használj már az elejétől.
Rosszul értelmeztem, 21 nk-tól akkor kell bele só, ha egyébként só komponensű mosogatószert használok. Tehát igen, a válasz az lesz, hogy kell a só vagy multitabletta, amiben természetesen van só.
Közben találtam benne gép tisztító programot, csak ahhoz még kell vennem mosogatógép-tisztitó szert, mert az nincs itthon. (én a DM-ben fogom megnézni, mert az közelebb van... :) )
Só kell bele kész. Öblítő és tisztítószer.
Nem kell kezdetben se semmit csinálni vele edény berak és mosogat
Köszönöm szépen a tanéácsokat, én mindenesetre vettem 500 Forintért a DM-ben egy Denkmit Maschinenpfleger-t, azzal átmossuk elsőre a gépi tisztítóprogrammal...
Tudjátok, olyan az, mint az első gyerek, ha leejti a cumit, még kifőzöm, kifertőtlenítem, a harmadiknál pedig a kutyát küldöm, hogy vegye fel neki... :)))
Még annyit, csak hogy értsem, megerősítésképpen, Ti a Multitab (3in1) mellé IS raktok sót?
Igen, minden tabletta mellé kell só, akár multi akár nem. Szerintem ezek a tabletták csak marketing fogások.
Nekem a Finish termékei jöttek be a legjobban, só is, öblítő is, tabletta pedig Finish quantum.
Hamar meg fogod szerezni, mosógép után az egyik legjobb találmány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!