Bosch vs Aeg szárítógép? Esetleg más? Hőszívattyús vagy kondenzációs?
Nekem AEG van, két éve vettem, 250 ezer volt akkor.
A probléma ott kezdődik, hogy nem minden ruha tehető be a gépbe, illetve beteheted, de összemegy. Egyedül a pamut program szàrít valóban szárazra, de még annak ellenére, hogy hőszivattyús, így is nagyon meleg levegővel szárít, a sötét ruhák nagyon hamar látványosan fakulnak. A többi program (mix, szintetikus) kivétel nélkül mindig nedvesen hagyja a ruhákat.
Ágyneműkre, törölközőkre tökéletes a gép, de másra èn már nem használom.
Sajnos nem tudom , 6 éve 85e ftert vettem egy zanussit hoszivattyusat. Végülis az AEG ha belegondolok mert egy gyártó.
Rendszeresen használjuk nincs baja és a ruhákat is kíméli. Már amennyire tudja hiszen meleg van benne . De hoszivattyus kell
Tényleg a Miele a legjobb, amugy nem sokat kellene hozzátenned a 250k-hoz, már 300-ért is van száritójuk, igaz az nem üvegajtós, de szerintem az pont tökmindegy, a lényeg, hogy száritson.
Az az 50k plusz igazából nem annyira sok már, ha belegondolsz mégiscsak akár 10 évre veszel egy száritót, hosszú távú beruhazas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!