Mosógép 80 ezerig, 40 fokos fél órás programmal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Új mosógépet kell vennem, és fontos lenne nekem, hogy legyen fél órás 40 fokos program (vagy hasonló) program.
Amolyan póló öblítésre, ami nem koszos, csak bedobnám. Ez legyen gyors, ne másfél vagy több óra.
Létezik ilyen?
Köszönöm
2020. szept. 26. 13:37
11/11 anonim válasza:
"Magyarázza már el kérem a gondot, aki szerint ez gáz. Köszi!"
Én nem kérek ilyet senkitől.
A saját dolgaimat úgy teszem, ahogy én gondolom jónak, ennyi.
Szerintem Te is így vagy ezzel, ne fáraszd magad azzal, hogy mit tenne veled az, aki úgysem tehet semmit veled, mert nincs hatásköre. Ezek beteg emberek, uralkodásmániások, ha bepofátlankodnak más életterébe, seggbe kell rúgni őket és annyi.
Nem még kérdezgetni, mit kegyeskednek megengedni a saját testeddel, a saját holmiddal, hogy magadért tégy...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!