Mosógép 80 ezerig, 40 fokos fél órás programmal?
Sziasztok!
Új mosógépet kell vennem, és fontos lenne nekem, hogy legyen fél órás 40 fokos program (vagy hasonló) program.
Amolyan póló öblítésre, ami nem koszos, csak bedobnám. Ez legyen gyors, ne másfél vagy több óra.
Létezik ilyen?
Köszönöm
Szerintem 110 körül kezdődnek az új mosógépek sajnos.
Elektroluxnak van 17 perces 30 fokos mosása.
Minden mosógépen van, super vagy gyors mosás, illetve sima öblítés és centrifuga program. Szerintem ez minden új gépen így van.
#3 Szerintem beleizzadt, vagy kiöblíteni akarja.
Amúgy nekünk Bosch van, 100 volt, de vannak olcsóbbak is. Szerintem megéri belefektetni. De ilyen alap program mindegyiken van, nézz utána emagon stb.
Tudnátok nekem típust írni, amit ismertek, használtok?
Igen, egy vásárlás után mondjuk bedobnám öblítőbe, a szekrénybe már nem rakom úgy vissza.
Fel nem foghatom, mi a gond azzal a gondolattal, hogy felvettem egy pólót, amiben elmentem az Aldiba, bevásároltam, hazajöttem, levettem.
Ezt a ruhát vagy kimosom, vagy visszarakom a tiszták közé, vagy ledobom valahova.
Akkor inkább kimosom.
Teszem azt összejön egy hét alatt 5 ilyen póló, plusz egy pizsama mondjuk, meg egy otthoni nadrág.
Ezek nem koszosak, nem voltak rajtam pár óránál többet, nem izzadtak, egyszerűen kimosnám őket 40 fokon gyorsan. 60-on felesleges, 40 alatt viszont csak lötykölné a gép. A régi mosógépem 40-en kiválóan mosott így.
Ez nagy elvárás, hogy meglegyen fél-1 óra alatt? Mert egy pamut mosás az új gépeken 3 óra.
Magyarázza már el kérem a gondot, aki szerint ez gáz. Köszi!
"felvettem egy pólót, amiben elmentem az Aldiba, bevásároltam, hazajöttem, levettem."
Az ilyet nem mossuk ki, hanem vállfára akasztjuk és a szekrény oldalán lóg, de ha tudod kirakod az erkélyre kiszellőzni. Ha durva akarsz lenni akkor átgőzölöd a vasalóval (nem kivasalod, csak átgőzölöd) és kiakasztod. De ha csak leveszed és egy vállfára teszed, másnap sőt harmadnap is elmehetsz benne az Aldiba, senki nem fog ujjal mutogatni rád.
De ha mindenképpen tisztaságmániás vagy, akkor vegyél több pólót, hord felválltva, és egyszerre mosd őket ki. Sokkal olcsóbb és tisztességesen ki lesz mosva egy normális pamutprogramon, mint a semmirevaló marketingprogramokon.
A ruhád nem koszos, ez tény. Ha egész nap rajtad lenne akkor sem lenne koszos az a póló. Így aztán bőven eléh nekik azelectrolux felültöltősben a 40° @1200 pamutprogram aminek az idejét lerövidíted 1:35-re. Ebben van 1 mosás és 3 öblítés. Ha sok ruhád lenne akkor ehhez benyomhatsz még egy előmosást és egy plusz öblítést esetleg.
Olyat vegyél aminek vn állítható por-folyadék tartálya, nem csapódik fel hangosan az üstfedél amikor kettényitod. Pl: Electrolux EWT1266ESW Nem mind olyan! ennek is van mindenféle marketingprogramja
De most látom, hogy kicserélték az összesüket valami hülyenevűre, mazsolázz. Töltsd le a könyveit és nézegesd meg.
Wiccpúl-féle tetejűt felejtsd el, szét fog rohadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!