Kinek milyen márkájú hűtőszekrény vált be?
Figyelt kérdés
Whirpool van most, de nagyon nem szeretem. A zöldségdobozában egy hét alatt megrohadnak a zöldségek, gyümölcsök. Előtte Zanussi volt, ott akár egy hónapig is elálltak ezek a dolgok. A zanussi 2000-2013-ig volt. Ennek a márkának változott a minősége azóta?2020. szept. 7. 21:48
11/12 anonim válasza:
Whirlpool. Kalap kaki, már bocs. 3 napja ment tönkre , alig 2,5 év után.Teljesen új volt mikor vettük, 100.000ft kuka.:( Nagyon csalódott vagyok.
Most várjuk a szerelőt, hátha csodát tud vele tenni, de ha olyan baja van, ahogy néztem az általános hibák javítási költségeit, nagyon sokba fog fájni:( vagy egy új hűtő kell megint.
Az előző hűtőnk 20 évesen távozott el,rá nem haragudtam, leszolgálta az idejét, de most nagyon mérges vagyok. Nem ajánlom senkinek ezt a f***s " márkát".
12/12 A kérdező kommentje:
Soha többet nem fogunk venni, azt mi is megfogadtuk...Szép, hatalmas, jól elférünk benne, nem is igen találunk más márkában ekkorát, de ilyet soha többet.
2021. febr. 2. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!