Kinek milyen márkájú hűtőszekrény vált be?
bocs nem tudtam kihagyni! :D
én a termékek minőségével kapcsolatban gondolkodtam, hogy hátha az a probléma - és nagyjából be is jött, mert nem permanensen ugyanúgy romlottak meg a dolgok.
De majd most elkezdem figyelni a hűtőr - bár azt nem cseréljük olyan sűrűn mint a répát vagy a káposztát.
Mondjuk az biztos, hogy a hűtőben a páratartalom minden bizonnyal befolyásolja az eltarthatóságot. Lehet a gyártók máshogy állítják be az egyes rekeszek páratartalmát - vagy épp be nem is foglalkoznak vele.
az én megoldásom: amit megveszek azt hamar megesszük biztosch ami biztosch :D
#5 Semmi gond, tetszett, csak a vigyori arc lemaradt :)
Nálunk minden tönkre megy rövid időn belül, akárhol vesszük. Tehát itt nem az áru minőségéről van szó.
Az a gond, hogy mi meg pont hogy szeretünk, szerettünk hosszabb időre bevásárolni ilyesmiből is.
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még. :)
Ha minden tönkremegy, érdemes lenne megnézetni, hogy esetleg sűrűn van-e feszülstég ingadozás, vagy áramszünet.
Nekem most viszonylag új Gorenje van, szürke :), teljesen jó, hamar lefagyaszt mindent és hónapok alatt sem romlik meg benne semmi,egy egyszerű, semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!