Üdv mindenkinek! Noirot falra szerelhető Radiátort szeretnék, 80 nm-es a ház 2.7m belmagasság 50 cm-es fal vastagság szigetelés nélkül kérdésem pedig az lenne hogy mennyivel lenne drágább vagy olcsóbb mint ha gázzal fűtenénk?
Ha elolvastad volna a válaszomat végig, láttad volna hogy nem volt bekötve a telekre a gáz egyáltalán. Sok-sok év lenne mire megtérülne még akkor is, ha ingyen lenne a gáz használata. :)
Tisztában vagyok vele. Én leírtam a saját tapasztalatom a panelről a kérdezőnek, mert ez volt a kérdés, és én hü lye azt hittem, hogy ha hozzáteszem hogy nekünk ez volt a legjobb megoldás, akkor majd nem fognak belém kötni idegenek, hogy A gÁz OLcSóBb..... Tévedtem.
Egyre kevésbé értem. Mi köze van a kettőnek egymáshoz, hogy előtted nincs gázvezeték, az nem nullázza azt, hogy a gáz olcsóbb, mint a villany. És még ráadásul fel is b*od magad a tényeken, és elkezded magadat mártírnak tekinteni. Ez annyira magyaros. :D ha megadod a bankszámlaszámodat, fizetem a felét ennek:
Ha nincs gázvezeték, akkor be kell kötni, kiépíteni az egész rendszert, radiátorok, kazán, csövek, stb. Vagy ez ingyen van? :D
A tököm érti, miért nem lehet azt érteni, hogy én erről beszélek:
"gázzal az üzemeltetés költsége olcsóbb" :D :D :D
A beruházás, az MÁS!!!!!!!!!
De miért más?
Az egyik pénzbe kerül, a másik meg pénzbe kerül.
Oké, csak vicces hogy sokan úgy írják, mintha ingyen lenne kiépíteni egy gázos fűtési rendszert. Mire megtérülne, addigra simán lehet hogy itt se fogunk lakni, így totál irreleváns hogy olcsóbb lenne-e a havidíj ezer forinttal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!