Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Cata beépíthető teleszkópos...

Cata beépíthető teleszkópos páraelszívó teleszkópjához hol lehet kapni olyan műanyag vackot, amelyik a sinek között a gördülékenységet biztosítja? Hol van Debrecenben Cata szervíz?

Figyelt kérdés

Még tavaly vettünk egy ilyen páraelszívót, de csak most csomagoltuk ki, mert most kerül(ne) beépítésre, és az egyik oldalon a teleszkóp lötyög.

Ahol vettük, ott azt mondták, hogy menjek a francba, mert sok idő eltelt a vásárlástól, meg különben sem hallottak még ilyet...

Úgyhogy van egy 0 "kilométeres" ketyerém, ami még egy másodpercet sem üzemelt, de már dobhatom is ki?

#Debrecen #garancia #Cata szervíz #teleszkópos páraelszívó #teleszkóp hiba
2020. júl. 25. 02:55
 1/4 anonim ***** válasza:

"Ahol vettük, ott azt mondták, hogy menjek a francba, mert sok idő eltelt a vásárlástól, "

A vásárlók könyvébe írott bejegyzéssel rögzítheted a panaszod a vásárlás helyén. Kérd az elutasító válaszukat írásba, majd azzal fordulhatsz a fogyasztóvédelem felé, esetleg a gyártó felé. A szavatosság a gyártáskor meglévő hibákra is vonatkozik, nem csak a használat során keletkezettekre.

Hol vetted egyébként, Médiába?

2020. júl. 25. 07:14
 2/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Érdeklődj itt:

[link]

Nem tűnik egyébként életszerűnek, hogy e komoly spanyol cég termékéből kihagytak volna bármit, de azt elhiszem, ha ti elhánytátok valahová.

2020. júl. 25. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:

"... de azt elhiszem, ha ti elhánytátok valahová."

Nekünk is Cata van és az újonnan vett cuccban sz@r a jobb oldali sín.

És rólam is elhiszed hogy még kicsomagolás és felszerelés előtt elhánytam az alkatrészeit.

"meg különben sem hallottak még ilyet..."

Ja, ez nagyon megalapozott érv.

Ettől kezdve pedig már hallottak ilyet.

Bizonyos gépeinknél előfordultak időnként behatárolhatatlan eredetű működési zavarok. Segítséget kértünk a gyártótól (10+ éves berendezésekről van szó), az továbbította a beszállítóknak, egyszercsak jelentkezett a Festo, és elmondta, hogy visszahívás van srra a sorozatra, amivel gondunk van, kicserélték az összes azonos típust újra. Pedig a gyártó ebben az esetben se hallott ilyenről ...

Néma gyereknek pedig ...

"Nem tűnik egyébként életszerűnek, hogy e komoly spanyol cég ..."

Egy nagyon megbízható beszállítótól kapjuk az üveg alkatrészeket, amik egyszercsak elkezdtek extrém módon törni. Reklamáció, kivizsgálás.

Az új kollégájuk, az IPC után nem az edzőkemence elé, hanem utána tolta vissza a raklapot véletlenül. Pedig komoly cég.

2020. júl. 25. 09:40
 4/4 A kérdező kommentje:

2-es: értem amit mondasz, csak az a gond, hogy ezt elhagyni nem lehet, mert ez kb. olyan mint egy gördülőcsapágy golyója: annak ott kell benne lennie, magától az ki nem eshet!

Miért szereltem volna ki belőle? Miért tettem volna?

Persze az is igaz, hogy a gyártó miért ne tette volna bele?

Úgy látszik csoda történt: ott sincs, itt sincs, sehol sincs ahol lennie kéne... és nekem nem működik a pénzemen vett szerkezet....

A felújításhoz vettem a Praktikerben egy márkás kalapácsfúrót. Otthon kicsomagoltam, hát persze hogy hiányzott a csomagolásból a távtartója.

Visszamentem: elnézést kértek, és azonnal adtak egyet.

Miért kértem volna még egyet ha megvan? Kettőt nem lehet használni belőle!

2020. júl. 25. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!