Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha új mosógépet veszek interne...

Ha új mosógépet veszek interneten, a régit elszállítják?

Figyelt kérdés
Lehet ezt kérni, vagy ez egy külön szolgáltatás? Konkrétan az emag -on vennék egy újat...
2020. júl. 20. 15:30
 1/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
84%

Jogszabályi kötelezettség, akárhogy is fogalmaznak:

[link]

2.6.2. Az Ügyfelektől a nagyobb méretű ilyen jellegű hulladékot- abban az esetben, ha a leadott berendezés funkciójában megegyezik az emag.hu-n vásárolt, új műszaki cikkel, az eMAG a megbízott futárszolgálatával elszállíttatja, amennyiben az Ügyfél ezen elszállításra vonatkozó igényét előzetesen az eMAG telefonos Ügyfélszolgálatán jelzi.

2020. júl. 20. 15:39
 2/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
79%

Esetleg abban lehet valami, hogy nem lennének kötelesek elszállítani, ezt már nem tudom pontosan.

Amikor üzletben vásárolunk, ott viszont kötelesek átvenni a régit.

2020. júl. 20. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha feladsz egy hirdetést, hogy tesók ingyen mosimasina, már 5 perc s viszik;)

Én inkább 5000-10.000ft-ért meghirdetném bár ha nem kell a guba, akkor inkább rászorulóknak felajánlanám, amennyiben még használható vagy olcsón javítható;)

2020. júl. 20. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

AZért cserélem le, mert van egy-két probléma már vele. Pl. le van szakadva a panel, amin a gombjai vannak, azt úgy szigetelőszalagoztam vissza. Meg valahogy bement a dob alá egy 20 forintos, vagy valami hasonló dolog, és néha elzáródik a leeresztő cső miatta. Ilyenkor egy dróttal odébb kell piszkálni az alsó tisztító nyílásán keresztül, és utána megint le tudja ereszteni a vizet. (Lehet, hogy szét kellene szedni, és kivenni belőle a pénzt, de félek, hogy utána eresztene itt-ott, ha szétcsavaroznám a dobot tartalmazó részt.) Mindenesetre egy ilyen állapotú mosógépet nem biztos, hogy szívesen megvenne bárki, még 5-10 ezerért sem. Maximum olyan, aki meg tudja javítani.

2020. júl. 20. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:

4

Ha valakinek csak ennyi pénze lenne, ennyi hibát még eltűr, mint a patakparton kelljen mosni a ruháját, én így nézem.

Amúgy, a nepperek előbb odaérnek, mint akinek szüksége van rá valóban.

2020. júl. 20. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!