Ha új mosógépet veszek interneten, a régit elszállítják?
Jogszabályi kötelezettség, akárhogy is fogalmaznak:
2.6.2. Az Ügyfelektől a nagyobb méretű ilyen jellegű hulladékot- abban az esetben, ha a leadott berendezés funkciójában megegyezik az emag.hu-n vásárolt, új műszaki cikkel, az eMAG a megbízott futárszolgálatával elszállíttatja, amennyiben az Ügyfél ezen elszállításra vonatkozó igényét előzetesen az eMAG telefonos Ügyfélszolgálatán jelzi.
Esetleg abban lehet valami, hogy nem lennének kötelesek elszállítani, ezt már nem tudom pontosan.
Amikor üzletben vásárolunk, ott viszont kötelesek átvenni a régit.
Ha feladsz egy hirdetést, hogy tesók ingyen mosimasina, már 5 perc s viszik;)
Én inkább 5000-10.000ft-ért meghirdetném bár ha nem kell a guba, akkor inkább rászorulóknak felajánlanám, amennyiben még használható vagy olcsón javítható;)
Köszönöm a válaszokat!
AZért cserélem le, mert van egy-két probléma már vele. Pl. le van szakadva a panel, amin a gombjai vannak, azt úgy szigetelőszalagoztam vissza. Meg valahogy bement a dob alá egy 20 forintos, vagy valami hasonló dolog, és néha elzáródik a leeresztő cső miatta. Ilyenkor egy dróttal odébb kell piszkálni az alsó tisztító nyílásán keresztül, és utána megint le tudja ereszteni a vizet. (Lehet, hogy szét kellene szedni, és kivenni belőle a pénzt, de félek, hogy utána eresztene itt-ott, ha szétcsavaroznám a dobot tartalmazó részt.) Mindenesetre egy ilyen állapotú mosógépet nem biztos, hogy szívesen megvenne bárki, még 5-10 ezerért sem. Maximum olyan, aki meg tudja javítani.
4
Ha valakinek csak ennyi pénze lenne, ennyi hibát még eltűr, mint a patakparton kelljen mosni a ruháját, én így nézem.
Amúgy, a nepperek előbb odaérnek, mint akinek szüksége van rá valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!