A futárt ha megkérem, behozza a lakásba a mosógépet? Mennyi borravalót adjak neki ezért?
A házhozszállítás díja gondolom csak annyit takar, hogy a kapu elé lerakja nekem, de én egyedül nem bírnám felvinni a lakásba a gépet...
Mennyit fizessek neki ezért, vagy ha megkérdezem, mond egy összeget? Kb mennyit kér majd érte?
Adj neki egy 500-t aztán kuss.
Egyébként meg be kell hoznia.
Általában ketten szoktak lenni, mm a futárok. Hivatalosan csak a kapuig, társasháznál a földszinti bejárati ajtóig viszik, ott emeletenként van a külön díjazás.
Én megkértem őket, hogy hozzák fel a harmadikra, adtam fejenként 2000 forintot (ketten voltak). Ki is bontották a mosógépet, betették a helyére, bekötötték, a szemetet elvitték, plussz a régi gépet levitték a pincébe. Nagyon korrektek voltak, nyilván ezt embere válogatja, plussz, hogy mennyi pénzt rakunk a markukba. Nekem négyezer forintot megért, hogy ne nekem kelljen kínlódnom egyedül.
Egy ember egy mosógépet fel se bir vinni az emeletre.
Legalább két emberes ez a munka.
Köszönöm a válaszokat!
Végül minden nagyon simán ment, automatikusan felvitték a fürdőszobába, meg se kérdezték kérem-e. Adtam nekik 3000 Ft-ot, szerintem jó néven vették.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!