Hogyan működik ez az indukciós főzőlap?
Figyelt kérdés
Találtam egyet ami tetszik, de gáz melegíti fel. Azt írja hogy villamos hálózatra kell kötni, de akkor gázcsonk is kell hozzá? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, most vennék először ilyet, de gáz viszont nincs bekötve ezért gondolom nem tudnánk használni.2020. jún. 18. 18:53
1/9 Szirty válasza:
Az indukciós főzőlaphoz nem kell gáz.
Amelyiket gáz melegíti fel az nem indukciós főzőlap.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt írta indukciós, alatta meg ott volt hogy gázzal történő melegítés, nem is értettem az milyen.
2020. jún. 18. 19:05
3/9 Szervizmérnök úr válasza:
Olyan kombinált van, hogy villanysütő, felül gázrózsák.
Egyszerűbb lett volna, ha megadod a linket.
Nem fogom elvinni előled...
4/9 anonim válasza:
Ott valami nem stimmel. Nem valami kínaiból fordítás géppel? Mert ott szoktak meredek dolgok lenni.
6/9 Szervizmérnök úr válasza:
A linkelt oldalon nem szerepel a "gáz" szó, még rákeresve sem.
7/9 A kérdező kommentje:
Csak a "termék mérete" cím alatt van írva, de a jellemzésben nincs.
2020. jún. 18. 19:34
8/9 anonim válasza:
Véletlenül ott maradt, elfelejtette a termék feltöltője átírni.
9/9 anonim válasza:
Ez sima indukciós főzőlap, nem kell hozzá gáz. Viszont nézd meg, hogy milyen fajta edényeket tud kezelni, mert nem mindegyik kompatibilis vele. (A sima kerámia főzőlappal viszont igen.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!